Over ons

De EPDM Hotspot is de plek waar je moet zijn! Dat weet iedereen.

Of het nu gaat om gratis internet, het beste of goedkoopste eten of een toeristische attractie. Of zoals in ons geval EPDM en alle aanverwante producten. Dat verklaart de naam Hotspot! In 2012 zijn we van start gegaan met deze EPDM shop-in-shop-formule nadat de bouwmaterialenhandel ons benaderde om als totaalleverancier een stuk toegevoegde waarde te leveren. Een mooie erkenning en waardering voor zowel de kwaliteit als het vakmanschap. Inmiddels kunnen we met trots melden dat EPDM Hotspot in Nederland op bijna 200 locaties te vinden is.
Misschien vraag je je af waarom we hebben gekozen voor een shop-in-shop-formule in plaats van een webshop. Het antwoord is eenvoudig: we willen een organisatie zijn die zich a) richt op kwaliteit en b) service hoog in het vaandel heeft staan. Dat laatste blijkt onder andere uit sales support en trainingen voor de verkooppunten. En – dat zit diep in ons DNA verankerd – zeker ook uit de technische support aan bedrijven die Topskin EPDM aanschaffen. Daarin gaan we heel ver. Ja, we gaan zelfs mee het dak op om samen de eerste meters Topskin EPDM aan te brengen. EPDM Hotspot, het werkt!!!
Bekijk onze producten
epdm_hotspot_overons2_

Voor de dakman

Ben jij iemand die het liever hogerop zoekt (dakspecialist)? Of ben je juist de vakman die bij voorkeur met water in de weer is (vijverspecialist)? Of misschien bevind je je wel ergens in het midden (gevel- en gootspecialisten). Wat de situatie ook is, jouw EPDM folie haal je bij EPDM Hotspot: de ultieme mix van kwaliteit, levensduur en service.

Daken

Bekleed je dak met hoogwaardig EPDM dakmembraan

Gevels

Verduurzaam je gevel en zorg voor een waterdichte en luchtdichte afwerking

Goten

Dicht kilgoten, bakgoten en zakgoten grondig af met zelfklevende EPDM

Vijvers

Gebruik Topskin EPDM als vijverfolie en folie voor zwemvijvers

Heb je vragen?
Stel deze vraag aan de shop bij jou in de buurt!

Contact

Overal in Nederland zijn EPDM Hotspots te vinden. Het overzicht van alle adressen vind je bij de verkooppunten. Voor meer informatie of het antwoord op een specifieke vraag kun je contact opnemen met ons hoofdkantoor in Lemelerveld (OV).