Gevels

EPDM wordt het meest toegepast op daken.

Misschien wat minder bekend is dat het ook een fantastisch product is om gevels te verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan de waterkering rond kozijnen, afdichting van prefab betonnaden en het waterdicht maken van de fundering. Hiervoor worden Cladseal EPDM-stroken met een dikte van 0,5 millimeter met een standaard breedte van 15 centimeter gebruikt. Dit kun je nieten aan het kozijn of verlijmen met onze Groofy EPDM-lijmkit. Afwijkende diktes en breedtes nodig? Bestel ze bij de dichtstbijzijnde EPDM Hotspot vestiging.
Loodvervanger
AlphaFlex EPDM Loodvervanger is een bijzonder duurzame oplossing omdat de EPDM-strook is voorzien van strekmetaal. De EPDM is daardoor blijvend vervormbaar. Zowel in het binnen-spouwblad als in de overlappen wordt het verlijmd met Groofy EPDM-lijmkit of je kunt het – net als traditioneel bouwlood – velzen. Onze standaardbreedtes zijn 20, 30 en 40 centimeter. Een andere breedte nodig? Ga naar de EPDM Hotspot vestiging in jouw buurt.
Bekijk onze producten

Daken

Meer info

Goten

Meer info

Vijvers

Meer info

Heb je vragen?
Stel deze vraag aan de shop bij jou in de buurt!

Contact

Overal in Nederland zijn EPDM Hotspots te vinden. Het overzicht van alle adressen vind je bij de verkooppunten. Voor meer informatie of het antwoord op een specifieke vraag kun je contact opnemen met ons hoofdkantoor in Lemelerveld (OV).