Alles voor de dakman
Daken

Topskin EPDM is een hoogwaardig EPDM rubber dakmembraan met een levensduurverwachting van meer dan 40 jaar. Met name de hoge UV-bestendigheid en de bestendigheid tegen grote temperatuurschommelingen maken de Topskin EPDM uniek.

Maatvoeringen

Topskin EPDM membranen zijn verkrijgbaar in een aantal standaard afmetingen verpakt in een doos en uit voorraad leverbaar. Afwijkende maatvoeringen zijn bij uw EPDM Hotspot te bestellen.

Systemen

Topskin EPDM is aan te brengen in twee systemen, namelijk als geballast en verlijmd systeem. Bij geballaste daken moeten alleen de dakranden volledig worden verlijmd met Groofy EPDM Spuitlijm tot 20 cm op het dakvlak. Vervolgens kan het dak geballast worden met grind, tegels (op rubber tegeldragers) of een groendak. Bij verlijmde daken wordt de Topskin EPDM volledig verkleefd met Groofy EPDM Spuitlijm.

De EPDM Spuitlijm is standaard verkrijgbaar in bussen van 500 ml (goed voor ca. 3 m2). Voor grootverbruikers zijn drukvaten van 17 kg verkrijgbaar bij uw EPDM Hotspot, inclusief spuitpistool en slang.

Afwerking

Zowel hemelwaterafvoeren (met Groofy EPDM lijm-kit), als doorvoeren of hoekdetails (met Form Flashing, Pipe Seals en Primer Plus) zijn zeer eenvoudig af te werken. Voor de dakrandafwerking is -de speciaal voor EPDM ontwikkelde- Groofy Daktrim de perfecte en esthetisch de beste oplossing.

 

Toepassingen EPDM Hotspot: Daken - Gevels - Goten

Meer informatie over de toepassing in vijvers is te vinden bij uw EPDM Hotspot.

 

 

 

 

TopskinGroofy